VERHUIS

verhuis

Verhuizingen door UPoffice in Antwerpen is dé verhuisfirma bij uitstek als het gaat om uw verhuis op een doeltreffende manier te regelen voor het verhuizen van uw inboedel en goederen. Dit voor zowel uw kleine en grote verhuizingen “in”, “van” en “naar” Antwerpen, zowel nationaal als internationaal georienteerd. Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een professionele aanpak als het gaat om de verhuis van uw meubels.

Ons team bestaat uit ervaren en bekwame mensen die zorgvuldig tewerk gaan met de nodige dosis ernst. Zij zijn zeer bedreven in het monteren en demonteren van alle meubels. Groot of klein.

Wij zorgen op deze manier voor een correct en veilig transport. Dient de verhuis te gebeuren naar een hoger verdiep of krijgt u de meubels zelf niet naar boven via de lift of trap, dan stelt UPoffice VERHUIZINGEN graag haar ladderlift ter beschikking. Deze lift kan ook apart gehuurd worden met ondersteuning van een personeelslid van ons.

Indien u dit wenst komen wij graag op voorhand even langs om zo een correct beeld te vormen van uw verhuis. Zo kunnen wij ook een correct en scherp prijsvoorstel doen. Bij UPoffice VERHUIZINGEN is ELKE verhuis in goede handen door onze jarenlange ervaring en uitstekende service aan een zeer competitieve prijs.

Maar bij ons kan u ook voor veel meer terecht dan enkel de fysieke verplaatsing van goederen, wij zijn uiterst bekwaam om u een volledig verhuisproject voor te stellen van A tot Z.  Verhuismanagement is ook nu ook beschikbaar in Antwerpen.

Wenst u enkel van een ladderlift gebruik te maken? Dit kan zeker, wij leveren er één van onze personeelsleden bij voor bediening en assistentie.

Inpakmateriaal is ook voorhanden en kan in de gewenste hoeveelheden en afmetingen bij ons besteld worden. Onze klusjesman staat ook ter beschikking voor het (de)monteren van uw meubels en om andere klusjes op te knappen.